CURS: plantes silvestres comestibles a la Garrotxa

Plantes silvestres comestibles: la unió del camp, la ciència i la cuina

Data: 16 i 17 de juny 2018

Lloc: Can Traver, Besalú (Garrotxa, Girona).

Contingut: Descoberta de les plantes silvestres comestibles i la unió entre el camp, la ciència i la cuina a través d’un curs pràctic de dos dies d’aire fresc i sala. Es faran passejos de forma tranquil·la pel camp per descobrir les plantes silvestres comestibles més emblemàtiques del final de la primavera i l’estiu. Es podran reconèixer amb facilitat, aprendràs les seves propietats nutricionals i terapèutiques i com incloure-les en els teus plats i en els teus remeis casolans perquè el teu menjar sigui realment la teva medicina cuinant-les. Al matí es passejarà descobrint diferents entorns naturals i la seva vegetació (prat, matollars i boscos mediterranis i de zones humides) de la zona de Can Traver (Besalú) i per les tardes us endinsareu en el món de la cuina per aprendre el valor nutricional i les seves aportacions a la salut.

A càrrec de:  Serà un curs amb quatre mans expertes en el tema. Olga Cuevas, bioquímica i especialista en nutrició natural i Evarist March Sarlat, botànic especialitzat en l’ús de flora silvestre comestible (Naturalwalks).

Preu: 120 € (inclou Dossier del curs, Assessorament via e-mail, Classe de cuina participativa).

Incripcions: Correu electrònic: bookings@naturalwalks.com Tel: +34 644 20 64 10

Més informació

(Visited 217 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *