EMPRESA: els fabricants de fragàncies certifiquen els ingredients com a naturals

Els ingredients naturals, ecològics i formulacions sostenibles, formen part d’una tendència cap a el natural que ha arribat per quedar-se. I la indústria d’ingredients per fragàncies treballa per oferir solucions que satisfacin a un consumidor més implicat en la cura del planet i que demanda més productes naturals.

Així, per exemple, el fabricant Iberchem ha anunciat que les seves fragàncies ja compten amb la certificació COSMOS, d’Ecocert, que garantitza l’ús d’ingredients naturals en les seves composicions. Aquest estàndard aplica a productes cosmètics i constata que tots els ingredients són d’origen natural, exceptuant una llista restritiva aprovada, en la que s’inclouen els conservants autoritzats en petites quantitats. En general, els productes certificats Ecocert contenen un 99% d’ingredients d’origen natural.

COSMOS tracta de promoure l’ús de productes d’agricultura ecològica i de promoure la biodiversitat, tot emprant els recursos naturals de forma responsable, respectant el medi ambient, així com també emprant processos més nets i respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. O sigui, integrar i desenvolupar el concepte de química verda.

Font: Iberchem certifica sus fragancias con COSMOS. Alimarket non food, 15/01/2020

(Visited 74 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *