Té Tonic Infusiones del Mediterráneo continua ampliant la seva oferta amb el llançament dels seus nous “botànics” (plantes aromàtiques) per cocteleria per combinar amb tot tipus d’alcohols blancs (tequila, vodka, sake o rom blanc).
Per a fer els còctels, ofereix dues infusions que cal introduir-les a la coctelera amb 2-4 cl de l’alcohol escollit i remenar enèrgicament durant vint minuts. Després ja només fa falta afegir refrescs amb gas, sucs naturals de fruites o altres ensucrats.
Els dos productes són:
- Cilantro y regaliz (aroma suau, dolça i aromàtica): compost per celiandre (Coriandrum sativum), regalèssia (Glycyrrhiza glabra), ginebró (Juniperus communis), calèndula (Calendula officinalis), pètals de gira-sol (Helianthus annuus) i escorça de taronja (Citrus sinensis).
- Lemongrass y ginger (picant, cítrica): herba llimona (Cymbopogon citratus), gingebre (Zingiber officinale), cardamom (Elettaria cardamomum), escorça de llimona (Citrus limon), herbabona (Mentha sp.) i gavarrera (Rosa canina).
El passat maig, l’empresa també va anunciar el llançament de “Go!”, uns sobres monodosis de plantes per a preparar combinats, un producte destinat a bars, restaurants i discoteques amb la finalitat de facilitar el preparat de copes, i la principal novetat del qual està en l’envàs. Aquests sobres monodosis presenten la quantitat justa de plantes per elaborar gin&tonic o copes a base de rom.
Font: Maricruz Bellón, Té Tonic amplía su gama de botánicos para coctelería. Alimarket 24 juny 2015.