ENTREVISTA: Pilar comes, promotora del Parc de les Olors

Pilar Comes va inaugurar al 2007 el Parc de les Olors de Vall de Ros a la seva finca de Riells del Fai amb l’objectiu de trobar un model de negoci rendible per a unes poques hectàrees de terra. No tan sols ho va aconseguir, sinó que també ho va oferir als altres, creant la Xarxa Parc de les Olors de Catalunya al 2009.

Actualment, en formen part 20 parcs en actiu i un conjunt d’empreses col·laboradores. La central de la Xarxa Parc de les Olors rep la visita anual de 100 escoles, 3.000 visitants de públic familiar i col·labora amb diferents entitats, com ara la Creu Roja, en la divulgació d’un model de vida saludable.

El projecte ha estat finalista en els Premis PITA 2018 en la modalitat a l’empresa agrària, per la implantació d’innovacions dins del procés productiu com és el seu model de desenvolupament rural basat en la valorització de les plantes aromàtiques i medicinals.

“Volem fomentar el desenvolupament rural sostenible segons un model agroecològic adaptat a cada lloc i a cada actor i això fer-ho segons un model col·laboratiu”

Ruralcat 7/06/2019

Vegeu l’entrevista sencera

(Visited 760 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *