JORNADA: canvi de data jornada genciana a Alp

      No hi ha comentaris a JORNADA: canvi de data jornada genciana a Alp

Degut a les nevades, hem hagut de canviar la data de realització i algun ponent de la Jornada tècnica Més enllà de la recol·lecció de genciana: perspectives de desenvolupament en zones de muntanya

La nova data i programa son:

Data: 7 de març 2018

Lloc: Sala d’actes de l’Ajuntament d’Alp (Cerdanya, Girona)

Programa:

  • 9:15 h Rebuda dels assistents i dinàmica introductòria “Els aprofitaments del bosc”.
  • 9:45 h  La genciana: situació actual del recurs, ordenació i control de la recol·lecció i proposta de gestió per al seu aprofitament sostenible. Sra. Roser Cristóbal, Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.
  • 10:30 h La genciana: quin és la seva cadena de valor i quins nous productes se’n poden obtenir? Sra. Eva Moré, Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.
  • 11:00 h Pausa
  • 11:30 h Taula rodona “L’aprofitament i utilització de la genciana i altres plantes silvestres”.Amb la participació de: Sr. Josep Maria Teixé, Herbocat; Sr. Josep Manuel Llabrés, director tècnic de Plameca; Sr. Evarist March, Naturalwalks, botànic del Celler de Can Roca; Sra. Emma Roca, Gratacool; Sr. Carles Servitje, El Torb de Cerdanya.Moderat per: Sra. Eva Moré.
  • 13:00 h Dinàmica participativa “Què podem fer per promoure un aprofitament sostenible de la genciana i altres plantes silvestres?” Moderat per: Sra. Núria Serena i Sra. Núria Alamon, Raiels.
  • 14:00 h Dinar-degustació amb productes gastronòmics elaborats amb genciana i altres plantes silvestres. A càrrec del restaurant Ca l’Eudald d’Alp, amb la col·laboració del Torb de Cerdanya i Opció Natural.

La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de l’enllaç https://goo.gl/oitNZJ

Contacte: Tel.: 973 481 752 – A/e: eva.more@ctfc.cat

Més informació

(Visited 55 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *