JORNADA: Etnobotànica en llengua catalana al Baix Segura

X Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana

Dates: 1, 2 i 3 de juliol del 2022

Lloc: Guardamar del Segura (Baix Segura)

ContingutLes Jornades d’Etnobotànica en Llengua Catalana són uns congressos organitzats cada dos (tres al principi, en un cas excepcional) anys pel laboratori esmentat, sempre amb la col·laboració d’altres institucions i entitats públiques i privades, amb la intenció de facilitar el contacte i l’intercanvi d’informació entre investigadors, estudiosos i aficionats de l’etnobotànica que s’expressen en la nostra llengua. Les anteriors edicions varen tenir lloc a Torrent (Horta), l’any 2001, a Viladrau (Osona) l’any 2004, a Xixona (Alacantí) l’any 2006, a Artà (Mallorca) l’any 2008, a Amposta (Montsià) l’any 2010, a Ibi (Alcoià) l’any 2012, a Llívia (Cerdanya) l’any 2014, a Ciutadella (Menorca) l’any 2016 i a Canillo (Andorra) el 2018. Com que la pandèmia de covid no ha permès de fer l’edició que tocava el 2020 ni el 2021, el darrer any es va fer una petita sessió en línia, per a no perdre el contacte. 

En aquesta ocasió, la trobada -que és la desena i significa, pel número rodó, una fita rellevant- es celebra al Baix Segura, en concret a Guardamar del Segura -amb una sortida prevista a la pineda de Guardamar i algun dels parcs naturals del voltant, com la llacuna de la Mata, les salines de Santa Pola o el Fondo-, on comptem amb la col·laboració, per a l’organització, de l’Institut d’Estudis Guardamarencs, de l’associació La Gola i l’Ajuntament de Guardamar del Segura.

El termini d’inscripció per a l’assistència a les jornades finalitza el dia 24 de juny de 2022, mentre que el termini de presentació dels resums de les comunicacions ho fa el dia 6 de juny del 2022. No s’acceptarà la presentació de comunicacions sense la presentació del resum dins del termini establert.

Més informació i adreça electrònica a la qual cal enviar inscripcions i resums: j.etnobotanica.cat@gmail.com

Circular X JELC 2022 Full d’inscripció X JELC 2022 Model de resum Programa provisional X JELC 2022 Allotjaments

 

(Visited 51 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *