JORNADA: les aromes en els postres

      Sense comentaris a JORNADA: les aromes en els postres

OPEN TALENT. Els secrets dels aromes. Postres Carolina Herrera.

El cicle de conferències Open Talent, una iniciativa organitzada per la UPC School al Tech Talent Center per fomentar l’intercanvi de coneixement entre els professionals.

En aquesta segona edició de l’Open Talent, Jordi Roca, guardonat amb dues estrelles Michelin, explicarà als assistents quins són els secrets de les seves postres, una combinació d’aromes, colors, sabors i decoració que l’ha fet triomfar en el món de la gastronomia.

13 d’octubre a les 18h

Tech Talent Center

C/ Badajoz 73

Inscriu-te
Confirmacions d’assistència
Carme Huguet

T. (34) 93 739 86 12

carme.huguet@fpc.upc.edu

(Visited 21 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *