JORNADA: producció del llúpol de la mà de Lo Vilot

El cultiu de llúpol, producció, transformació i comercialització

Data: 17 de febrer 2021, 10:00 – 12:00 h

Lloc: en línia

Contingut: El desenvolupament de la producció i el consum de cervesa artesana a Catalunya fa que el llúpol (Humulus lupulus) tingui unes bones expectatives comercials. L’escassetat de flor de
llúpol com a matèria primera en l’elaboració de cervesa, converteix el llúpol en una alternativa a la
diversificació de cultius. La jornada pretén donar una visió del que cal tenir en compte a l’hora
d’establir el conreu, el seu maneig, producció, transformació i comercialització, i explicar l’experiència pràctica d’una de les plantacions pioneres a Catalunya.

Programa:

  • Cutliu, generalitats, material vegetal, qualitat i maneig. A càrrec de: Anton Betbesé, IRTA.
  • Producció i transformació ecològica. La comercialització del llúpol. A càrrec de: Quiònia Pujol, Lo Vilot Farm Brewer, SCCL.

Organitza: DARP.

Col·labora: Consell Comarcal de la Cerdanya, IRTA.

Contacte: acerdanya.daam@gencat.cat, tel. 972884550

Inscripcions

Més informació

(Visited 200 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *