JORNADA: recol·lecció silvestre per a la custòdia agrària

Producció agrària, conservació de la natura i recol·lecció silvestr. eines des de la custòdia agrària

Jornada tècnica PATT

Data: 16 de desembre 2022, 10:30 a les 12:35 h

Lloc: jornada en línia

Contingut: Aquesta jornada, adreçada al sector agrícola i ramader, així com a les entitats que treballen amb recol·lecció silvestre, vol presentar eines i exemples concrets que permeten desenvolupar models de producció sostenibles ambientalment.

Programa:

  • 10:35. Conciliar l’activitat agrària, la conservació dels valors natura naturals del paisatge i la recol·lecció silvestre. Sra. Natacha Filippi, Cooperativa Els Corremarges.
  • 10:45. La custòdia agrària a Catalunya: nocions introductòries. Sr. Guillem Bagaria Morató, Xarxa per ala Conservació de la Natura (XCN).
  • La recol·lecció silvestre a Catalunya: potencial, normativa i criteris de sostenibilitat
    Sra. Eva Moré Palos, Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC).
  • Recol·lectar i conservar: presentació de la nova guia de bones pràctiques per a la recol·lecció sostenible en el mosaic agroforestal. Sr. Guillem Figueras Moreu, Cooperativa Els Corremarges.
  • Resifarms: Eines per unes finques agràries productives, resilients i capaces de potenciar la biodiversitat Sr. Ander Achotegui i Castells, Fundació Emys.
  • Casos d’agricultura respectuosa amb la biodiversitat i el paisatge de mosaic: 1. Oliverars de muntanya en custòdia a les Garrigues Sr. Xavier Sucarrats, Associació Trenca. 2.Vinyes i marges a la Vall del Corb Sr. Pau Moragas, Cooperativa l’Olivera.

Organitza: Xaraxa per a la Conservació de la Natura i Corremarges

Inscripcions

Contacte: Els Corremarges SCCL A/e: cooperativa@elscorremarges.cat

Més informació

(Visited 88 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *