JORNADA: setmana de l’olfacció a Barcelona

      No hi ha comentaris a JORNADA: setmana de l’olfacció a Barcelona

Presentació de la Barcelona Olfaction Week – BOW 2020

Data: 3 de febrer 2020, 15:00-17:30 h

Lloc: Beauty Hub, C/ Milà i Fontanals, 14, 2n 9a 08012 Barcelona

Contingut: Durant la jornada es presentació oficialment la BOW 2020 que neix amb la visió de vonestir Barcelona en un referent internacional del sentit de l’olfacte i tot el que el rodeja: perfum, ciència i cultura. La BOW 2020 es celebrarà entre el 18 i 24 de maig 2020, combinant activitats sensorials, de coneixement, experiencials i divulgatives.

La iniciativa neix gràcies al treball conjunt del Beauty Cluster Barcelona amb Ainea Perfums i l’Ajuntament de Teià, que durant anys han estat impulsant activitats com el Barcelona Olfaction Congress (2020 serà la segona edició), el Concurs Internacional de Perfumeria (Mouillette d’Argent, 2020 serà la tercera edició) o el Maridatge dels Sentits (serà la quarta edició) que incorporen activitats culturals, gastronòmiques i sensorials.

La BOW agruparà aquestes activitats i altres que es realitzaran amb la col·laboració de les principals empreses, experts i acadèmics del sector, per oferir un espai d’intercanvi d’experiències i coneixement del món de l’olfacte. TAmbé inclourà altres activitas com un concurs per estudiants que dissenyeran el millor packaging pels perfums guanyadors del concurs Mouillette d’Argent. La Fundació Ernesto Ventós participarà amb un concurs per joves artites plàstics que crein obres relacionades amb el món de l’olfacte i dels nassos en particulars. També un showroom de perfumeria, seminaris de temàtiques vàries, presentació de programes formatius, etc.

Preu: activitat gratuïta amb places prioritàries pels membres del Beauty Cluster

Més informació

 

(Visited 74 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *