El 25 de gener de 2010 s’ha publicat el Real Decret 40/2010, de 15 de gener, per el que es modifica el Real Decret 2242/1984, de 26 de setembre, per el que s’aprova la reglamentació tècnico sanitària pera a l’ elaboració, circulació i comerç de condiments i espècies.
Amb aquesta modificació s’inclouen 5 noves espècies al llistat d’espècies condimentàries:
- Pebre rosa–Fruits sans, nets, sencers o mòlts i dessecats de Schinus terebinthifolius Raddi.
- Alfàbrega–Fulles i summitats sanes, netes i dessecades de Ocimum basilicum (L.).
- Anet– Fulles i summitats sanes, netes i dessecades, i llavors sanes i netes, de Peucedanum graveolens (L.).
- Fenigrec – Llavors sanes i netes de Trigonella foenum-graecum (L.)
- Pebreta– Llavors sanes i netes de Nigella sativa (L.)
Font: Agencia Española de Seguridad Alimentaria y Nutrición
(Visited 59 times, 1 visits today)