LLIBRE: espècies silvestres comestibles de l’Anoia

Espècies silvestres comestibles de l’Anoia

Us presentem aquest llibretó, que neix amb l’objectiu d’apropar les espècies silvestres comestibles a la ciutadania. Es tracta d’un projecte impulsat i realitzat pel Col·lectiu Eixarcolant, amb el suport de la Diputació de Barcelona i el Consell Comarcal de l’Anoia. Els continguts han estat escrits per Marc Talavera Roma (doctor en Etntobotànica i president del Col·lectiu Eixarcolant), les imatges són obra de Roger Costa Campo, Núria Rafecas Muns i Marc Talavera Roma, i la imatge gràfica i maquetació ha estat realitzada pel dissenyador Roger Costa Campo.

Conté informació sobre 22 espècies silvestres comestibles que es poden trobar a la comarca de l’Anoia (i també en molts d’altres punts de Catalunya) i, que per les seves característiques organolèptiques i també nutricionals són altament indicades per incorporar a la dieta quotidiana. A més a més, a l’estar plenament adaptades a les condicions ambientals locals es poden cultivar amb molta facilitat i de forma sostenible, ajudant així a la diversificació de l’agricultura, al manteniment dels paisatges, i a l’adaptació al canvi climàtic.

Totes les dades han estat extretes d’estudis científics elaborats amb el màxim de rigor. En conseqüència, tot i que la informació es presenta en un format planer i accessible per a tots els públics, el rigor i fiabilitat de la informació és màxima.

Molt recomanable!!!

Espècies silvestres comestibles a l’Anoia (I)

Podeu descarregar-ho aquí

(Visited 324 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *