LLIBRE: la millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

Més de 100 receptes basades en flors, plantes i fruits silvestres que es poden recollir pels camps de tot Catalunya.

Més de 60 espècies vegetals amb les seves característiques principals, aplicacions gastronòmiques i propietats per a la salut, acompanyades d’un ampli recull de receptes en què es poden utilitzar: per exemple, un risotto de pollastre i pastanaga silvestre, una amanida de formatge fresc i calèndules, unes espectaculars broquetes de xai amb mel i romaní, uns musclos amb fonoll marí, un tàrtar de salmó i figues de moro, o bé unes begudes com ara el cava de saüc, el licor de móres i una esplèndida ratafia.

Autora: Iolanda Bustos, Restaurant La Calèndula

Més informació

(Visited 131 times, 1 visits today)

0 thoughts on “LLIBRE: la millor cuina amb flors, plantes i fruits silvestres

  1. Pingback: NOTICIA: begudes de flors «

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *