NOTICIA: Es comencen a dallar els camps d'aromàtiques a Andorra

A la primavera del 2008 es van plantar a Andorra deu espècies diferents de plantes aromàtiques, distribuïdes en vuit parcel·les a les diverses parròquies del Principat. Aquest dimecres s’han començat a dallar aquests cultius, que formen part d’un projecte experimental que l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra va encomanar al Centre Tecnològic Forestal de Catalunya. L’objectiu és veure si pot ser un cultiu rendible que serveixi d’alternativa o de complement al del tabac.

Més informació:

Informatius.ad

Bondia.ad

Diari Andorra.ad

RETALLS DE PREMSA

A finals de juny, l’Associació de Pagesos i Ramaders d’Andorra i Banca Privada d’Andorra (BPA) ja va organitzar una sortida al cortal de Llumeneres, a Sant Julià de Lòria, per visitar una de les parcel·les experimentals dedicada al cultiu d’herbes aromàtiques i medicinals, en el marc del programa que impulsen a favor de l’agricultura sostenible.

Manel Niell, biòleg i investigador del Centre de la Neu i la Muntanya d’Andorra (Cenma), va ser l’encarregat de dirigir la visita. L’excursió va permetre identificar diferents tipus de plantes medicinals i aromàtiques i veure l’evolució dels conreus, just abans de la primera collita.

Més informació:

Bondia.ad

(Visited 168 times, 1 visits today)

0 thoughts on “NOTICIA: Es comencen a dallar els camps d'aromàtiques a Andorra

  1. Pingback: ESDEVENIMENT: tast d’infusions i condiments a Solsona «

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *