NOTÍCIA: jardins terapèutics a l’hospital de Sant Pau

      No hi ha comentaris a NOTÍCIA: jardins terapèutics a l’hospital de Sant Pau

L’espai exterior comprès entre els blocs D i E de l’Hospital de Sant Pau s’ha convertit en un jardí terapèutic d’accés controlat que vol ajudar a la recuperació i benestar dels pacients durant el seu ingrés i contribuir a la millora de l’entorn de Sant Pau.

El nou jardí terapèutic consta de dues àrees diferenciades: una zona d’estada enjardinada per descansar, passejar i realitzar algunes activitats de rehabilitació, i un segon espai dedicat a horts. S’hi poden trobar espècies d’arbres com garrofers, tarongers i arboços, i diversos arbustos i flors, com farigola, espígol i calèndula.

Sota l’impuls de la Direcció Infermera, s’ha concebut un projecte per fer dels nous espais verds una eina terapèutica que contribueixi a millorar la qualitat de vida i recuperar l’autonomia personal dels pacients. En aquesta primera fase de desenvolupament del projecte, es desenvoluparan teràpies exteriors i hortícoles en el marc del Pla terapèutic grupal rehabilitador de la persona a l’Hospital de Dia de la Unitat de conductes addictives, del Servei de Psiquiatria i a la Unitat de teràpia ocupacional, del Servei de Medicina Física i Rehabilitació.

El projecte ha estat impulsat per la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Més informació

Entrevista ràdio (RAC1)

(Visited 82 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *