RECURS: informació estadística sobre la producció de PAM a Catalunya

L’Observatori Forestal Català ha afegit una nova secció a l’apartat de Productes Forestals i Economia: les plantes aromàtiques i medicinals amb dades d’aprofitaments silvestres en terrenys públics dels productes Boixerola, Genciana i Plantes medicinales.

D’altra banda, per complementar aquesta informació, també hi ha la secció d’evolució del seu cultiu a Catalunya en base a dades de la DUN-SIGPAC. D’acord amb aquesta informació el 2017 es van registrar unes 182 ha de cultiu d’aromàtiques i medicinals, destacant-ne el cultiu del julivert (55 ha), el safrà (14 ha), llúpol (12 ha) i espígol (7 ha) entre els productes amb major creixement.

Podeu consultar dades de producció de diferents espècies més en detall a les taules dinàmiques de l’Observatori Forestal, així com d’altres productes forestals no fusters (bolets, tòfones, pinyes i pinyons, apicultura, etc.).

La informació sobre les plantes aromàtiques i medicinals ha estat elaborada en col·laboració entre l’Observatori Forestal Català i el Grup de PAM, del Programa de Bioeconomia i Governança del Consorci Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya.

(Visited 174 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *