RECURSOS: mentoratge professional per dones rurals

      1 comentari a RECURSOS: mentoratge professional per dones rurals

El DARP en el seu projecte d’impuls de la dona rural engega una experiència de mentoratge.

Què és un programa de mentoratge professional?

És una eina personalitzada de desenvolupament professional, a través de la qual una persona d’àmplia trajectòria en el sector agrari, ramader o marítim comparteix coneixements, habilitats, experiències i aprenentatges, i ofereix consell, informació i guia a una persona que està a punt de començar a desenvolupar la seva carrera professional, ajudant-la a desenvolupar respostes als seus reptes i oferint consells per a les possibles situacions en què es trobarà. Tot això en un marc de confiança i confidencialitat.

S’estableix entre mentora i mentorada una relació de tutoratge semblant a la de mestra i aprenent (no com en el cas del coach, que és més com un entrenador que ajuda a aconseguir fites específiques).

La mentora, doncs, és una persona amb experiència, empatia i bona disposició per ajudar a altres persones, que pot guiar a la persona que es troba en el procés d’aprendre. És en aquest aspecte que la figura de la mentora va més enllà que la del coach, ja que ha de tenir coneixements en el camp que es vol tutelar, cosa que no és necessària en el cas del coach.

El mentoratge us ajudarà a fer realitat o impulsar el vostre projecte amb l’assessorament i els consells de persones (mentores) que han aconseguit fer realitat el seu.

Aquest experiència te una durada de 6 mesos (que serien unes 60 hores) unes 10 hores mensuals   i si voleu entrar en una selecció de candidates us podeu adreçar a Maribel Sala . a l’escola agrària del Pallars   maribel.sala@gencat.cat  o Teresa Colell EA de l’Empordà tcolell@gencat.cat

En l’àmbit relacionat amb les plantes aromàtiques i medicinals teniu aquestes mentores:

  • Mireia Font (Pallars Jussà)

activitat: allotjament de turisme rural i dinamitzadora econòmica a la zona (promotora d’iniciatives en el mon del turisme rural)

https://www.casaleonardo.net/es/author/root/

  • Anna Sirvent (Alta Ribagorça)

activitat: producció i transformació de plantes amb usos medicinals

https://www.taullorganics.com/

Data límit: cal tenir respostes abans del dia 23 d’octubre

(Visited 196 times, 1 visits today)

One thought on “RECURSOS: mentoratge professional per dones rurals

  1. Pingback: NOTÍCIA: les plantes aromàtiques lideren la demanda de mentoratge en clau femenina – InfoPAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *