SORTIDES: herbocaiac a Palamós i plantes comestibles al Montseny

Herbocaiac a Palamós: Herbes i algues comestibles en caiac

Data: 19 de setembre 2020, 10:00 – 13:00 h

Lloc: Palamós (Baix Empordà, Girona). Zona entre el Port de Marina i la Costa fins a la Platja Castell.

Contingut: sortida de mig dia, per aprendre les herbes comestibles dels penya-segats i les platges de la Costa i les algues de la zona. Volem oferir una nova mirada, fresca, amena i divertida del nostre territori passejant sobre les ones amb el teu propi moviment. Tindrem temps de conèixer els racons i platges més amagades i alhora degustar les tapes marines més naturals de la Costa. Així que duu banyador i ulleres per capbussar-te!

Preu: 41€ / persona (15% descompte per a estudiants). Inclou: Caiac biplaça i material de seguretat; Guiatge de Natura i d’snorkel, per veure algues i plantes silvestres;  Llista d’espècies vistes;  Assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes durant 10 dies; Certificat d’assistència si es demana.

Més informació

Les plantes comestibles del Montseny (Arbúcies)

Data: 20 de setembre 2020, tot el dia.

Lloc: Parc Natural del Montseny. Arbúcies (La Selva, Girona).

Contingut: Aquesta sortida donarà els coneixements bàsics sobre el món de les plantes comestibles perquè els participants puguin sortir a buscar-les amb seguretat, aprenguin a respectar l’entorn natural on viuen, aprenguin com identificar-les i també les principals formes d’utilitzar-les a la cuina i la seva conservació.

Preu: 70€ / persona (15% descompte per a estudiants). Inclou: Dossier del curs amb els noms populars, científics, hàbitats, etc.. i els principals usos de les herbes de la zona -30 espècies aproximadament–; Assessorament posterior al curs via e-mail: identificació d’imatges preses al curs i resolució de dubtes durant 10 dies; Certificat d’assistència si es demana.

Més informació

Inscripcions: bookings@naturalwalks.com

(Visited 129 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *