TALLER: activitats d’Eixarcolant amb cuina silvestre

PROPERES ACTIVITATS EIXARCOLANT

Diumenge 6 de maig 2018. Mercat de les Herbes de la Ratafia (a Santa Coloma de Farners)

 • 12:00h Taller de cuina amb plantes tradicionals en desús a la Plaça Farners. Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia. Aprendràs noves formes de cuinar i ajudaràs a elaborar un dinar silvestre deliciós.
 • 14:00h Dinar popular de cuina silvestre, un àpat saludable i amb sabors de natura salvatge. El dinar tindrà lloc a les Mesures de la plaça Farners. Preu 10€ *es pagarà al recollir el dinar. Reserveu el vostre tiquet pel dinar silvestre fent clic al següent enllaç:
  https://goo.gl/forms/mBXFjSoGnG5c06qa2

  Entrant: Amanida silvestre
  Primer plat: Hamburgueses vegetarianes
  Segon plat: Paella de pisana amb verduretes
  Postres: Fruita del temps amb un toc silvestre

 • 16:00h Sortida per conèixer la vegetació ruderal i recol·lecció de vegetació comestible. Punt de trobada al pont del parc de Sant Salvador. Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.
  Caminada on en Marc Talavera, del Col·lectiu Eixarcolant, explicarà les propietats de les plantes silvestres, com cultivar-les, com recol·lectar-les i com es poden utilitzar a la cuina.

Dissabte 12 de maig. Sortida Etnobotànica pel voltant de Calaf, en el marc de l’Ecofira. Inici a la Plaça dels Arbres, 17h. Activitat gratuïta. No cal inscripció prèvia.

Dijous 17 de maig. A les 17h a l’ajuntament de Bellmunt d’Urgell, Taller de remeis tradicionals. Activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia.

Dissabte 26 de maig. A Vidreres, a les 11:30, Taller participatiu de cuina amb plantes silvestres.  Activitat gratuïta, no cal inscripció prèvia.
Més informació:Col·lectiu Eixarcolant, www.eixarcolant.cat, info@eixarcolant.cat, Tel. 690 373 980

(Visited 51 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *