SORTIDES: tallers de lavanda a la Provença

      No hi ha comentaris a SORTIDES: tallers de lavanda a la Provença

El món de la lavanda a la Provença

Taller 1. Del 7-10 juliol 2018

Taller 2. Del 12 al 15 juliol 2018

Taller 3. Del 17 al 20 de juliol 2018

Contingut: L’objectiu del curs és conèixer el cultiu i els usos de les diferents espècies de lavandes. El curs s’imparteix a Sault, un petit poble de la Provença, considerat la capital de la lavanda perquè una gran part dels habitants es dediquen, des de fa més de cent anys, al conreu i venda de la lavanda.

Progama:

  • El curs comença amb una introducció teòrica del gènere Lavandula seguit d’una visita als camps per aprendre a distingir les diferents espècies de Lavandules i conèixer les seves característiques.
  • El segon dia visitem una família de pagesos que ens ensenya tot el cicle del cultiu, la recol·lecció i l’assecatge de la lavanda. A la tarda, al taller, elaborem diferents treballs decoratius amb les flors recol·lectades.
  • El tercer dia visitem una destil·leria per veure com s’obtenen els olis essencials. A la tarda estudiem el usos medicinals i cosmètics de les diferents lavandes i fem diferents preparats: ungüents, xampús, cremes….
  • El quart dia només es treballa durant el matí i es fan diferents preparats culinaris. El taller s’acaba després de dinar.

L’allotjament és en una antiga casa noble del segle XVIII situada a les afores del poble. Tots els àpats son cuinats i servits per dues cuineres de la regió que ens descobreixen la cuina i els vins del país.

Cada taller té els mateixos continguts.

Reservar abans del 15 de maig

Preu del taller i allotjament: 530 €

Informació i inscripcions: T.972 461 334, T.666 727 404, info@carmebosch.cat

Més informació

(Visited 79 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *