WEBINAR: avanços en cultius industrials

      No hi ha comentaris a WEBINAR: avanços en cultius industrials

2020 AAIC Webinar Series

Data: 8 i 9 de setembre 2020

Lloc: seminari en línia

Programa:

8 de setembre de 2020, 8-10 hores PDT (CEST de 5 a 19 hores)

  • Dimitrios Argyropoulos, Escola d’Enginyeria de Biosistemes i Alimentació, Universitat de Dublín, Irlanda. Processament de postcollita: el vincle crucial de la cadena de valor de la producció de plantes medicinals.
  • Henry Brockman, Departament d’Indústries Primàries i Desenvolupament Regional, Albany, WA, Austràlia. Reptes per a l’establiment d’una indústria basada en el guayule (Parthenium argentatum) a Austràlia.
  • Russ Gesch, Laboratori d’investigació en conservació de sòls del centre nord-americà USDA-ARS, Morris, MN, EUA. Acostant diferències entre agronomia i domesticació per a la comercialització de camelina (Camelina sativa) i traspics (Thlaspi arvense)
  • Marisol Berti, departament de Ciències Vegetals de la Universitat Estatal de Dakota del Nord, Fargo, ND, EUA. Melca per biomassa: el cultiu energètic més prometedor de les Grans Planes del nord.
  • Dilpreet Bajwa, Norm Asbjornson College of Engineering, Montana State University, Bozeman, MT, EUA. Fibres cel·lulòsiques: una evolució des d’aplicacions a escala macro fins a nanoescala.

9 de setembre de 2020, 8-10 hores PDT (CEST de 5 a 19 hores)

  • Dra. Diana Jasso de Rodríguez, departament de millora vegetal, Universitat Autònoma Agraria Antonio Narro, Coahuila, Mèxic. Espècies del gènere Flourensia (Asteraceae) originària de les zones àrides de Mèxic, amb potencial per a activitats, antimicrobianes, antiinflamatòries i anticancerígenes.
  • Dr. Seiji Takahashi, Escola Superior d’Enginyeria de la Universitat de Tohoku, Sendai, Miyagi, Japó.Mecanisme molecular de biosíntesi de cautxú natural.
  • Rick Bennett, Nuseed, Saskatoon, SK, Canadà. Carinata: una plataforma emergent d’alimentació de biocombustibles.
  • Moritz von Cossel, Institut de Ciències del Cultiu de la Universitat de Hohenheim, Stuttgart, Alemanya.Sistemes de cultiu de bioenergia del demà.

Organitza: Association for the Advancement of Industrial Crops

Més informació

(Visited 70 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *