TALLER: usos i destil·lació de la murtra

Usos medicinals i culinaris de la murtra
Destil·lació per obtenir l’aigua de murtra

Data: Dissabte 18 de novembre, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores
Lloc: Cassà de la Selva (Girona)

Contingut: La murtra és una planta aromàtica que creix en els països de la mediterrània. S’usa en medicina, cosmética, cuina i en rituals de moltes cultures. Des de temps molt antics ha estat considerada un símbol de pau.

Programa: matí, propietats de la murtra, recol·lecció i destil·lació. Tarda, elaboració d’una crema hidratant per a la pell amb l’oli essencial i l’hidrolat obtinguts de la destil.lació; preparació d’un licor de murtra.

A càrrec de: Carme Bosch i Joan Fernendez

Preu curs: 45 €

Més informació

(Visited 27 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *