JORNADA: viabilitat econòmica de les explotacions de PAM

      No hi ha comentaris a JORNADA: viabilitat econòmica de les explotacions de PAM

Viabilitat Econòmica de les Explotacions de Plantes Aromàtiques i Medicinals

Data: 23 de novembre 2017

Lloc: Mas Vinyoles – Sant Pere de Torelló (Osona, Barcelona).

Contingut:

La producció de plantes aromàtiques i medicinals (PAM) ha emergit com una alternativa de diversificació de l’economia de les zones rurals i de gestió sostenible del territori. Cada vegada hi ha més maneres de poder dur a terme la implementació d’aquests projectes dins nous models de gestió i nous agents innovadors.

Per aquest motiu l’Associació Leader Ripollès Ges Bisaura tenim el neguit de generar debat entorn a la viabilitat futura de les explotacions de PAM a tot el públic mitjançant la millora i intercanvi de les competències i el coneixement dels productors de PAM.

La jornada  constarà de diverses ponències a càrrec del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC) i la Cooperativa Sambucus, d’una Taula Rodona amb diversos productors i agents involucrats amb la comercialització de PAM, i d’una visita a un assecador de PAM.

Programa:

9.15 h. Benvinguts i introducció Leader. Sr.Àngels Guiteras, Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.
9.30 h. Models de producció de PAM i la seva viabilitat econòmica. Sra. Eva Moré, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (CTFC).
10.15 h La producció de PAM com a eina d’integració i de treball. Sra. Mireia Franch, Sambucus.
11.00 h Pausa
11.30 h Taula rodona: viabilitat econòmica de diferents iniciatives al voltant de les PAM. Sra. Eva Moré, CTFC (dinamitzadora). Sra. Aroa Lapuente, Aromik (Gombrèn). Sr. Joan Carles Álvarez, L’Herbolari de Sau (Vilanova de Sau). Sr. Jordi Marcé, Cervesa La Minera (Sant Joan de les Abadesses). Sr. Josep Antonio Obiol, Artesano Natural (Ripoll). Sra. Rosa María Guil, Artesano Natural (Ripoll).
13.00 h Visita de camp i assecador de Sambucus. Sra. Mireia Franch, Sambucus.
14.00 h Cloenda de la Jornada
Sr. Àngels Guiteras, Associació Leader Ripollès Ges Bisaura.

Més informació

(Visited 67 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *