Fruits silvestres de la tardor. Usos medicinals i culinaris
Dies: Dissabte 18 d’octubre 2014, de 10:00 a 19:00 hores
Lloc: Cassà de la Selva (Girona).
Continguts: L’objectiu del taller és aprendre a fer diferents preparats medicinals i culinaris amb els fruits silvestres i cultivats que fructifiquen a la tardor a Catalunya. Durant el matí passejarem per identificar les plantes de l’entorn i recol·lectar-ne els seus fruits, a la tarda farem una crema nutritiva per a la pell, xarop de magranes, vi de codony, infusions….
Preu curs : 45 €
La murtra. Destil·lació, usos medicinals, cosmètics i culinaris.
Dies: Dissabte 22 de novembre 2014, de 10:00 a 19:00 hores
Lloc: Cassà de la Selva (Girona)
Continguts: La murtra és una planta aromàtica que creix en els països de la mediterrània. Des de temps antics ha estat usada en la medicina, en la cuina i en els rituals de totes les cultures de la mediterrània. Durant el matí recol·lectarem fulles i fruits de murtra per a fer diferents preparats. A la tarda destil·larem i farem xarop, vi, licor de murtra i diferents preparats de cosmètica.
Preu curs: 45 €
L’arbre d’argan al Marroc. Usos culinaris i cosmètics de l’oli d’argan
Dies: De l’1 al 6 de gener de 2015
LLOC: Essaouira (Marroc).
Continguts: L’objectiu del curs és conèixer com s’elabora l’oli d’argan i aprendre els usos medicinals, cosmètics i culinaris d’aquest oli que només es produeix al Marroc.
El curs s’imparteix a la zona on creix l’arbre de l’argan. Diverses famílies berebers ens ensenyaran els diferents processos per obtenir l’oli per cuinar o per cosmètica.
Preu: 590 € ( Inclou el curs, el guia, l’allotjament , els àpats i el transport dins Marroc)
Preu aproximat del vol 137 €