CONGRÉS: Simposi internacional de plantes medicinals de muntanya a Albània

II International Symposium on Medicinal, Aromatic and Nutraceutical Plants from Mountainous Areas

Data: 15-18 maig 2019

Lloc: Tirana (Albània)

Contingut: es tractaran i discutiran aspectes relacionats amb les plantes medicinals, aromàtiques i nutracèutiques de zones muntanyoses. Creixent a altitud, es considera que aquestes plantes són riques en metabòlits secundaris i han estat collides des de fa molts segles de la natura. Tanmateix, les quantitats demandades per la indústria s’han incrementat enormement els darrers anys, i la conservació de les poblacions silvestres només es pot aconseguir mitjaçant el seu cultiu. A més, la domesticació i la selecció de varietats pot aconseguir genotips adaptats amb els continguts desitjats de fitoquímics i amb un òptim maneig al camp, així com una font sosteniible de matèria primera.

Temes a tractar: recursos genètics, botànica, ecologia, diversitat i etnobotànica, medicines tradicionals, fitoquímica, farmacologia, etnofarmacologia, activitat biològica i toxicitat, domesticació, selecció i millora molecular, multiplicació i sistemes de cultiu, protecció vegetal, collita, tractaments post collita (assecat, extracció, formulació), tecnologies de processat industrial, estandardització i qualitat.

Altres: també tindrà lloc un espai per a fer negocis amb empreses de la zona en el Balkan Herbal Business Panel, que tindrà lloc el 17 de maig 2019.

Organitza: International Society for Horticultural Science

Contacte: Prof. Dr. Alban Ibraliu – Department of Plant Science and Technology (Head) – Faculty of Agriculture and Environment – Agricultural University of Tirana – Koder Kamez 1029, Tirana ,ALBANIA – Email: albanibraliu@ubt.edu.al – alzhama@yahoo.com – Mobil phone:+355682042424

Més informació

(Visited 44 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *