I botanicals negli integratori alimentari e nei prodotti cosmetici: aspetti scientifici e regolatori
Data: 20 de novembre 2019
Lloc: In-Vitality i Making Cosmetics, MiCo – Milà (Itàlia).
Contingut: L’ús de derivats botànics està cada vegada més estès tant en la indústria dels complements alimentaris com en la indústria cosmètica, on els extractes de plantes aporten aquesta característica de “natural” que cada vegada té més suport entre els consumidors. Davant d’una demanda creixent de productes botànics, els problemes de disponibilitat i seguretat / qualitat dels mateixos també estan augmentant, els problemes que es tractaran durant la conferència.
La jornada, organitzada per CEC Editore, inclou dues sessions: la del matí, coordinada per Tiziana Mennini (editor de The Nutritional Supplement), dedicada a l’ús d’extractes de plantes en complements alimentaris, mentre que a la tarda Anna Caldiroli (editor de Cosmetic Technology) ), coordinarà la sessió d’ús en cosmètica.
Es parlarà d’extractes d’alta qualitat, no només de parts de plantes i fruites, sinó també d’algues i fongs, nous mètodes de producció, noves aplicacions i aspectes reguladors.