JORNADA: Les plantes medicinals com a exemple d’alimentació saludable

Jornada tècnica

Alimentació, salut i sostenibilitat. Els productes locals

Data: 14 de desembre 2018

Lloc: Cornudella de Montsant (Priorat, Tarragona)

Contingut: Des del Fòrum Agrari del Priorat i el Parc Natural de la Serra de Montsant, es presenta una jornada que pretén posar en valor els productes locals mitjançant els beneficis que ens aporten en clau de sostenibilitat sobre la salut. El programa consta de dues ponències divulgatives i dos casos pràctics, entre els que destaquem la presència del Jardí de les Bruixes, empresa que vol promoure l’ús, el coneixement i el respecte cap a la flora i altres recursos naturals del Priorat, terra amb una gran biodiversitat, tot valorant la qualitat de les plantes medicinals que creixen a les faldes del Montsant.

Programa:

  • 17:00h. Benvinguda i presentació de la jornada
  • 17:10h. Productes frescos i de la terra, dieta mediterrània un valor en salut. A càrrec de: Sr. Jordi Salas Salvadó. Catedràtic de Nutrició de la Universitat Rovira i Virgili.
  • 18:00h. Cas pràctic: vols acreditar el teu negoci? El valor de la dieta mediterrània a casa vostra. A càrrec de: Sra. Rosa Subirats Segarra. Metgessa, AMED – Agència de Salut pública
    de Catalunya.
  • 19:15h. D’aliment a medicina. A càrrec de: Sra. Anaïs Estrems Garcia. Responsable del Jardí de les Bruixes.
  • Cas pràctic: nou Catàleg de Montsant a Taula, productes locals. A càrrec de: Sra. Mireia Vilamala Requena. Tècnica del Parc Natural de la Serra de Montsant.

Més informació

 

 

(Visited 86 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *