SORTIDA: Taller de lavanda a França

      No hi ha comentaris a SORTIDA: Taller de lavanda a França

Immersió al món de la lavanda

Dates: 29 de juny – 5 de juliol 2019

Lloc: Sault (França).

Contingut: L’objectiu del curs és conèixer el cultiu i els usos de les diferents espècies de lavandes.
El curs s’imparteix a Sault, un petit poble de la Provença, considerat la capital de la lavanda perquè una gran part dels habitants es dediquen, des de fa més de cent anys, al conreu i venda de la lavanda.

Programa:

  • Ens trobem a Sault a les 20 h del  dissabte 29 de juny.
  • El curs comença el diumenge  amb una introducció teòrica del gènere Lavandula seguit d’una visita als camps per aprendre a distingir les diferents espècies de Lavandules  i conèixer les seves característiques.
  • El dilluns , al matí, visitem  una propietaria rural  que ens ensenya tot el cicle del cultiu, la recol·lecció i l’assecatge de la lavanda. A la tarda, al taller, elaborem diferents treballs decoratius amb les plantes recol·lectades.
  • El dimarts  visitem una destil·leria familiar  per veure com s’obtenen els olis essencials. A la tarda, estudiem els usos medicinals dels olis essencials de  les diferents espècies de lavandes i fem diferents preparats.
  • El dimecres  dediquem el matí  per aprendre a fer  xampú, colònia, perfums……. A la tarda visitem els camps de lavanda del Plateau d’Albion.
  • El dijous  coneixem els usos culinaris de la lavanda i a la tarda fem una visita pels pobles del voltant de Sault. El taller s’acaba el divendres després d’esmorzar.

Preu (taller, allotjament i àpats): 750 €

L’allotjament és en una antiga casa noble del segle XVIII situada a les afores del poble.

Contacte: Carme Bosch, tel. 972 461 334,  666727404, info@carmebosch.cat

Més informació

 

(Visited 202 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *