TALLER: cultiu i usos de les lavandes

      No hi ha comentaris a TALLER: cultiu i usos de les lavandes

Taller de lavanda

Dates: Del 10 al 13 de juliol 2020 (1r grup) / Del 14 al 17 de juliol (2n grup)

Lloc: Masia Brugarolas, Castellterçol (Moianès, Barcelona)

Contingut: L’objectiu del curs és conèixer el cultiu i els usos de les diferents espècies de lavandes. El curs s’imparteix en una masia de Castellterçol que té plantacions de lavanda.

Programa:

  • El taller comença amb una introducció teòrica del gènere Lavandula, seguit d’una visita als camps per aprendre a distingir les diferents espècies de Lavandules  i conèixer les seves característiques.
  • El segon dia, coneixem tot el cicle del cultiu, la recol·lecció i l’assecatge de la lavanda i elaborem diferents objectes decoratius  i aromàtics amb les flors de la lavanda.
  • El tercer dia fem una destil.lació per aprendre com s’obtenen els olis essencials i els hidrolats i fem diferents preparats cosmètics com cremes, colònies, xampú….
  • El quart dia només es treballa durant el matí i fem diferents preparats culinaris. El taller s’acaba després de dinar.

L’allotjament és a la mateixa finca a on es fa el taller, al Mas Bruguerolas, que disposa de diferents espais per reunir-se i de 6 cases tradicionals. La cuinera ens ofereix una cuina elaborada amb productes ecològics de la mateixa finca.

Preu: 550 € (inclou allotjament, àpats i taller)

Contacte: Carme Bosch, tel. 972 461 334, 666727404, info@carmebosch.com

(Visited 182 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *