Destil·lació de murtra. Usos medicinals i culinaris de la murtra.
Data: 9 de novembre 2019, 10:00-14:00 h i 16:00-19:00 h
Lloc: Cassà de la Selva (Gironès, Girona).
Contingut: La murtra (Myrtus communis) és una planta aromàtica que creix en els països de la mediterrània. Ha estat utilitzada i cultivada, des de temps immemorials, per el seu ús medicinal, culinari, ritualista, ornamental i per adobar la pell. En el marc del taller es farà una passejada pel murterar de Solius, una destil·lació amb alambí per obtenir l’oli essencial i l’hidrolat de la murtra, amb els quals es prepararà una crema hidratant per a la pell. Es coneixeran els usos medicinals, decoratius, cosmètics i culinaris de la murtra i es prepararà licor de murtra.
Inscripcions: 972 461 334 / 666 727 404 info@carmebosch.cat
Me interesa muchísimo porque en la zona donde vivo tenemos ese arbol en el Alt Penedés!.