TALLER: inauguració del jardí de la ratafia en el taller de Santa Coloma

13è Talleret de la Ratafia

Data: 22 de juny 2012

Lloc: Casa de la Paraula, Santa Coloma de Farners (Girona)

Contingut: En els darrers anys el Talleret de la Ratafia ha comptat amb la participació de molts ratafiaires de Santa Coloma, voltants i fins i tot de punts d’arreu del territori català. En aquesta ocasió, la Confraria de la Ratafia, ha preparat tot un seguit d’activitats paral·leles obertes a tothom amb la voluntat de fer un dia complert ratafiaires per a tots els públics.

Programa:

  • 10:00 h. Passejada pels entorns de Santa Coloma de Farners per descobrir les herbes per fer ratafia, serà caminada suau en la que aprendrem a identificar les principals herbes remeieres.
  • 11:30 h. Inauguració del Jardí de la Ratafia de la mà de la Iolanda Bustos, propietària del Restaurant la Calèndula. Aquest nou espai té l’objectiu de que tots els visitants i colomencs puguin contemplar les herbes de la ratafia a qualsevol època de l’any. Sens dubte un momument viu a aquesta tradició.
  • 13:00 h. Menú de ratafia a l’Hostal Pinxo per degustar alguns plats amb ratafia.
  • 16:00 h. Talleret de la Ratafia amb una incripció limitada només a 25 persones per tal de poder gaudir d’una experiència única i personal d’el·laborar la “seva” ratafia.

Organització: Confraria de la Ratafia amb el suport de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i la Col·laboració de l’herboristeria l’Espígol.

Situació: El Jardí de la Ratafia està situat a les escales del C/Lluís Món,  50 metres de la Plaça Farners i la Casa de la Paraula, al carrer del Prat, 16 està a 100 mts

Més informació i incripcions

FONT: Confraria de la ratafia de Santa Coloma de Farners

(Visited 93 times, 1 visits today)

0 thoughts on “TALLER: inauguració del jardí de la ratafia en el taller de Santa Coloma

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *