TALLERS: activitats amb plantes al parc de les olors

      No hi ha comentaris a TALLERS: activitats amb plantes al parc de les olors

parcdelesolors-butlleti-gener-marc2016

Taller de Farmaciola natural

Data: 30 de gener 2016

Contingut: aprendre a fer-te els teus propis remeis a base de plantes. D’una manera senzilla i divertida s’aprendrà a fer olis medicinals, tintures, ungüents, bàlsams, tisanes i xarops. Taller pràctic d’iniciació al món dels preparats medicinals. Amb dossier i mostra d’algunes preparacions.

A càrrec de: Betriu Quintana, artesana sabonera i cosmètica natural.

Taller d’infusions

Data: 6 de febrer 2016

Contingut: T’agradaria conèixer el món de les infusions i el te? Descobreix els diferents gustos i aromes de les infusions, com diferenciar-ne les de màxima qualitat, els beneficis per la salut i saber fer-te les teves pròpies infusions.

A càrrec de: Mónica Fanlo, agrònoma especialitzada en PAM.

Taller de condiments

Data: 13 de febrer 2016

Contingut: Per què posem els condiments al menjar? Quins tipus de plantes condimentàries són les més adequades i com les podem introduir en l’alimentació?

A càrrec de: Mónica Fanlo, agrònoma especialitzada en PAM.

Aprèn a fer sabó

Data: 20 de febrer 2016

Contingut: Tens ganes d’aprendre a fer el teu propi sabó? Farem diferents tipus de sabons corporals, nutritius, cremosos, exfoliants…gaudeix del plaer de fer sabó en pastilla tot aprenent les bases de la formulació. A més, recrea’t tot practicant algunes tècniques decoratives amb les que trauràs molt de partit a les teves creacions sabones.

A càrrec de: Betriu Quintana, artesana sabonera i cosmètica natural.

Fes el teu Parc de les Olors a casa

Data: 5 de març 2016

Contingut: Fes el teu parc de les olors a casa a partir de llavors, esqueixos i tot trasplantant una petita col·lecció de plantes aromàtiques i medicinals per posar-les a casa teva.

A càrrec de: Mónica Fanlo, agrònoma especialitzada en PAM.

Curs d’aromateràpia i estrès

Data: 12 de març 2016

Contingut: Com ens pot ajudar l’aromateràpia a combatre l’estrès? En aquest taller aprendrem què són els olis essencials, com s’obtenen (observarem en directe una destil·lació amb l’alambí del Parc) i com ens poden ajudar en problemes del dia a dia com són l’estrés i l’ansietat. Es prepararà un oli de massatge relaxant i s’aprendran també les vies d’administració dels olis així com quines precaucions hem de tenir en el seu ús.

A càrrec de: Irene Martínez Lessner. Farmacèutica especialista en teràpies complementaràries. Practicioner registrada pel Centre Bach.

Taller de cosmètica natural

Data: 23 de març 2016

Contingut: T’agrada la cosmètica natural? T’agradaria fer-te els teus cosmètics personalitzats? Vine i descobreix una cosmètica fàcil, natural i sana. Taller d’iniciació a la cosmètica natural, orientat a aprendre a fer-te els teus propis cosmètics d’ús quotidià. S’aprendrà les necessitats bàsiques de la nostra pell, i a saber com es poden respectar i afavorir. Així com a fer mascaretes, olis nutritius, cremes hidratants, tònics facials i desodorants.

A càrrec de: Betriu Quintana, artesana sabonera i cosmètica natural.

 

Informació aplicable a tots els tallers:

Lloc: Parc de les Olors del Serret, Santa Eulàlia de Ronçana (Vallès Oriental, Barcelona).

Horari: 10:00-16:00 h

Preu: 40 € (dinar inclòs + material + mostra dels preparats).

Inscripcions i reserves a: info@parcdelesolors.com, tel. 696954921

 

(Visited 335 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *