La production des plantes aromatiques méditerranéennes
Dates:16 i 24 de fevrer 2021
Lloc: Gard (Occitània). Els llocs de formació dependran de l’evolució de les normatives sanitàries.
Contingut:aquesta formació vol aportar coneixements sobre les oportunitats de la producció de plantes aromàtiques en ecològic, permetent identificar les condicions i els punts clau d’èxit d’un projecte, tenint en compte aspectes tècnics, organitzatius i econòmics.
Programa:
16/02/2021. A càrrec de: Pierre Boccon-Gibod, productor i destil·lador de PAM eco i Gérard Deleuse, responsable del projecte PPAM Occitània
- Presentació del sector de les PAM: organització, actors econòmics, organismes amb recursos, nivell de transformació de produccions, circuits de comercialització, etc.
- Planificar y gestionar una destil·leria de PAM destinada a circuits curts: visita de l‘explotació i la destil·leria de Pierre Boccon-Gibod, condicions d’èxit, intercanvi d’experiències sobre la instal·lació, evolució i tries estratègiques.
24/02/2021. A càrrec de Vincent Champenois, productor de PAM eco i Gérard Deleuse, responsable del projecte PPAM Occitània.
- Aproximació econòmica: costeos de produccó, rendiments i ajuts.
- Iniciació a l’elaboració d’un pla de projecte per tal de fer les primeres tries en els aspectes econòmics.
- Situació de les PAM a la mediterrània.
- Planificar y gestionar explotació de PAM destinada l’herboristeria: visita de l‘explotació de Vicent Champenois, condicions d’èxit, intercanvi d’experiències sobre la instal·lació, evolució, tries i primers anys de producció.
Preu: 350 €.
Inscripció: CIVAM BIO GARD tel. +33 (0) 952108976