CURS: producció de plantes aromàtiques mediterrànies a França

La production des plantes aromatiques méditerranéennes

Dates:16 i 24 de fevrer 2021

Lloc: Gard (Occitània). Els llocs de formació dependran de l’evolució de les normatives sanitàries.

Contingut:aquesta formació vol aportar coneixements sobre les oportunitats de la producció de plantes aromàtiques en ecològic, permetent identificar les condicions i els punts clau d’èxit d’un projecte, tenint en compte aspectes tècnics, organitzatius i econòmics.

Programa:

16/02/2021. A càrrec de: Pierre Boccon-Gibod, productor i destil·lador de PAM eco i Gérard Deleuse, responsable del projecte PPAM Occitània

  • Presentació del sector de les PAM: organització, actors econòmics, organismes amb recursos, nivell de transformació de produccions, circuits de comercialització, etc.
  • Planificar y gestionar una destil·leria de PAM destinada a circuits curts: visita de l‘explotació i la destil·leria de Pierre Boccon-Gibod, condicions d’èxit, intercanvi d’experiències sobre la instal·lació, evolució i tries estratègiques.

24/02/2021. A càrrec de Vincent Champenois, productor de PAM eco i Gérard Deleuse, responsable del projecte PPAM Occitània.

  • Aproximació econòmica: costeos de produccó, rendiments i ajuts.
  • Iniciació a l’elaboració d’un pla de projecte per tal de fer les primeres tries en els aspectes econòmics.
  • Situació de les PAM a la mediterrània.
  • Planificar y gestionar explotació de PAM destinada l’herboristeria: visita de l‘explotació de Vicent Champenois, condicions d’èxit, intercanvi d’experiències sobre la instal·lació, evolució,  tries i primers anys de producció.

Preu: 350 €.

Inscripció: CIVAM BIO GARD tel. +33 (0) 952108976

Més informació

 

 

 

 

 

(Visited 116 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *