JORNADA: la lavanda i cervesa com exemple de comercialització de productes ecològics

 

Jornada tècnica del PATT

Comercialització de productes ecològics

Data: 30 de novembre 2018

Lloc: Escola Agrària d’Alfarràs, Alfarràs (Segrià, lleida)

Contingut: Un dels factors limitants amb els que es troben molts productors ecològics és la comercialització, per això, en aquesta jornada s’exposarà el passat, present i futur de la distribució dels productes alimentaris ecològics. I a continuació, s’exposaran dues experiències de dos productors ecològics diferents que produeixen i comercialitzen el seu propi producte ecològic.

Programa:

  • 8:45h. Inscripcions i lliurament de la documentació
  • 9:00h. Presentació de la Jornada
  • 9:15h. Passat, present i futur de la distribució de productes alimentaris ecològics. A càrrec de: Sr. Aleix Oliva Piera, gerent de l’empresa Més Bio Alimentació Ecològica, S.L.
  • 11:15h. Experiència en la producció i comercialització del cultiu ecològic de lavanda. A càrrec de: Sr. Francesc Rosselló, propietari d’Aromes de Can Rosselló.
  • 12:30h. Experiència en la producció i comercialització de la cervesa ecològica. Sra. Quiònia Pujol Sabaté, biòloga i promotora de la granja cervesera Lo Vilot Farm Brewery.
  • 14:00h.Cloenda de la Jornada

Inscripcions: 973 76 01 00 – A/e: evamparrilla@gencat.cat

Més informació

(Visited 41 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *