En el marc de la Fira de la Camamilla de Linyola tindrà lloc la jornada tècnica:
Projecte camamilla: potencialitat dels usos i productes de les plantes aromàtiques i medicinals (PAMs’s)
Data: 13 de maig 2017
Lloc:Sala Pau Casals, Linyola (Pla d’Urgell, Lleida)
Contingut: L’objectiu de la jornada, no només vol fer referència a la camamilla, si no a les PAM’s en general, explicant les seves característiques i propietats des de diferents òptiques, que permetin incentivar nous projectes i iniciatives en aquest sector.
Programa:
- 9.15 h Inscripcions i entrega de documentació
- 9.30 h Benvinguda i presentació de la Jornada. Il·lm. Sr. Alex Mases, alcalde de Linyola.
- 9.45 h Catalunya, país de petits productors de PAM’s: la formació i la transferència com a eines dinamitzadores d’un model propi. Sra. Eva Moré, Consorci Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.
- 10.30 h Emocions al paladar. Pausa – tast de productes alimentaris fets amb PAM’s. Dinamitzat per la Sra. Cristina Mir, nutricionista.
- 11.15 h Potencialitat de les PAM’s com productes de proximitat. Segells de qualitat agroalimentària. Sr. Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP.
- 12.00 h Protagonisme de les PAM’s dins el projecte Viles Florides Sr. Pere Cabot, membre del jurat del projecte Viles Florides de Catalunya.
- 13.30 h Cloenda de la Jornada. Sr. Carmel Mòdol, Director General d’Alimentació, Qualitat i Indústries Agroalimentàries del DARP.
La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de:
- Oficina Comarcal del Pla d’Urgell (Tel.: 973 601 051 – A/e:apurgell.daam@gencat.cat).
- Ajuntament de Linyola (Tel.: 973 575019 – A/e: ajuntament@linyola.ddl.net)
(Visited 64 times, 1 visits today)