CURS: projecte de transformació i destil·lació de plantes aromàtiques

Concevoir son projet de transformation et de distillation de PPAM

Dates: 3,4 i 5 de febrer 2020

Lloc: Mouzieys Panens (Occitània, França)

Contingut: Aquesta formació respon a la necessitat creixent dels emprenedors de projectes de circuit curt de plantes aromàtiques i medicinals (PAM) per a  dissenyar i desenvolupar la seva gamma de productes de manera adequada als seus objectius i situacions específics d’acord amb la legislació vigent i dotar-los d’habilitats tècniques de diferents tipus de transformació.

Els objectius:

  • Concebre i saber articular el vostre projecte de producció i transformació de manera adequada a la vostra situació específica (situació personal, camp, mitjans financers i tècnics, marge brut).
  • Conèixer els fonaments bàsics de la legislació sobre diferents tipus de productes.
  • Adquirir les habilitats tècniques dels diferents mètodes de transformació (infusió, decocció, tintures mare, macerats oliosos, xarops, vinagres, destil·lació d’olis essencials i hidrolats, etc.)

A càrrec de: Adeline Mandirac, herbalista i productora de plantes medicinals ecològiques i elaboradora de productes transformats a base de plantes (Rythmes de la Terre).

Organitza: Gaia Consultion Formations

Preus:

  • Els agricultors actualitzats amb les seves aportacions MSA: formació finançada al 100% per fons de formació VIVEA dins del límit del crèdit de formació disponible (2000 euros/any).
  • Finançament d’altres fons de formació (OPCO, FIFPL, FAFSEA, etc.): 250 euros/dia (IVA inclòs).
  • Finançament de renda variable: 100 euros/dia (IVA inclòs).

El nombre d’estudiants està limitat a 15 persones per grup.

Més informació

(Visited 155 times, 1 visits today)

One thought on “CURS: projecte de transformació i destil·lació de plantes aromàtiques

  1. Pingback: CURS: nova edició de com projectar la transformació i destil·lació de plantes aromàtiques – InfoPAM

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *