JORNADA TÈCNICA: què cal tenir en compte per produir plantes aromàtiques i medicinals

IMGP4477

Jornada tècnica del Pla Anual de Transferència Tecnològica

Els condicionants de la producció de plantes aromàtiques i medicinals

Data: 9 de juny de 2016

Lloc: Escola Agrària Forestal, Santa Coloma de Farners (La Selva, Girona)

Contingut: En aquesta jornada es presentaran els condicionants del cultiu de PAM i els principals models productius existents d’acord amb l’experiència del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya d’aquests darrers anys. La presentació es complementarà amb una taula rodona on els responsables d’empreses gironines que explicaran la seva experiència en el cultiu i venda d’aquestes espècies

Programa:

  • 9.00 h. Recepció dels assistents
  • 9.30 h. Presentació de la Jornada. Sra. Anna Suquet i Fontana, directora de l’Escola Agrària Forestal. DARP. Sra. Eva Moré i Palos, Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals, Àrea de Productes Forestals no Fusters, Centre Tecnològic Forestal de Catalunya (APFNF-CTFC).
  • 10.00 h. Introducció al cultiu de plantes aromàtiques i medicinals. Principals models productius econòmicament viables. Sra. Eva Moré i Palos, CTFC.
  • 11.30 h. Pausa
  • 12.00 h. Taula rodona: Experiències de cultiu i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals a terres gironines. Modera: Sra. Eva Moré i Palos, CTFC. Participen: Xarxa de Parc de les Olors, Lupulina.cat, Tegust Nature, SL. i Cosmètics Giura-Tort, SCP.
  • 14.00 h. Cloenda de la jornada

Organitza: Centre Tecnològic Forestal de Catalunya

Més informació

(Visited 125 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *