NOTÍCIA: la cooperativa Sambucus entre les iniciatives alimentàries locals més sostenibles

El Centre d’Estudis Rurals i Agricultura Internacional (CERAI) ha publicat una llista amb 100 iniciatives, d’arreu del territori espanyol, que aposten per un sistema alimentari més sostenible en l’àmbit ambiental, social i econòmic, tot des d’un enfocament local i connectat amb el territori que l’envolta. El restaurant Sambucus de Manlleu és una d’aquestes propostes.

SAMBUCUS és una empresa osonenca que crea oportunitas professionals per a persones amb dificultats mitjançant un negoci innovador en el sector agroalimentari, que gestiona el producte en tots els punts de la cadena de valor: des del cultiu ecològic fins a la cuina de qualitat. Cultiven més de 40 espècies de plantes aromàtiques i medicinals a la finca de Mas Vinyoles, de Sant Pere de Torelló, amb les que elaboren i venen infusions.

FONT: Elter.net, 23 de juliol

(Visited 46 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *