SORTIDES: viatja per conèixer l’argània al Marroc i el té i les espècies a Sri Lanka

L’argània al Marroc. Usos culinaris i cosmètics de l’oli d’argània

Dates: del 19 al 26 de setembre 2018

Lloc: Essaouira (Marroc)

Contingut: estada amb una família bereber que ensenyarà com es fa tradicionalment  l’oli d’argània i l’amlou, caminada a través dels  boscos d’argània  acompanyats de 2 camells, taller per elaborar productes de cosmètica natural amb l’oli d’argània, visita de diferents poblets de pescadors com Inssoune i Tafedna i diferents cooperatives d’oli d’argània, i turisme per Marraqueix.

Preu: 780 € (inclou taller, guia, allotjament, esmorzar i sopar durants els dies que estem a a Sidi Kaoki , tranports dins el Marroc; no inclou  el preu del vol , dinars i àpats a Marraqueix.

Més informació

Sri Lanka. L’illa del te, de les espècies i de les ninfes

Dates: 1er grup del 30 de gener al 16 de febrer; 2on grup del 20 de febrer al 9 de març de 2019

Lloc: Sri-Lanka

Contingut: es comença el viatge visitant les ciutats antigues: Dambulla, Anuradhapura, Polonnaruwa i Sigiriya. Es segueix cap a Kandy per visitar el temple de la Dent de Buda i el jardí botànic de Peradeniya, un dels jardins botànics més bonics del món. Tot seguit el grup s’instal·la en una casa tradicional, en un petit poble de muntanya, entre Kandy y Nuwara Eliya, anomenat  Pundaluoya, per descobrir els usos medicinals del pebre, la nou moscada, la canyella, el clau, el cardamom, el Kitul. Es viatja en tren des de Nuwara Eliya fins Ella, travessant les plantacions de té. Es visita una plantació de té per conèixer com es recol.lecta, el procés d’assecatge i les diferents varietats de té. Els participants s’inicien en el coneixement de la medicina ayurvedica per aprendre les plantes que utilitzen i els fonaments de la seva medicina. Seguidament es baixa cap el sud, visitant  la ciutat de Galle, construïda pels portugesos al 1505, patrimoni de la humanitat. Es fan excursions en barca per veure les balenes blaves i les illes del riu Madu Ganga. Es realitza un safari al parc nacional de Yala per conèixer la diversitat d’espècies que hi viuen. A la costa est, una família ensenya com s’obté la canyella, espècie originaria de Sri Lanka, tot coneixent el procés d’obtenció de l’escorça  i la destil.lació de les seves fulles.

Preu: 1865 € (El preu inclou allotjament, àpats, transport dins l’illa, excursions en vaixell, safari, taller i guia local). El preu aproximat del vol és 800 € anada i tornada

Només queden places  pel segon torn del 20 de febrer al 9 de març

El viatge explicat per Núria Comas

Més informació

Contacte: Carme Bosch, tel. 972 461 334, 666 727 404, e-mail: info@carmebosch.cat

(Visited 94 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *