EMPRESA: Labiatae, cosmètica ecològica

      No hi ha comentaris a EMPRESA: Labiatae, cosmètica ecològica

Rafa Mesas y Mª del Mar Gurrea lideren Labiatae, empresa productora de plantes aromàtiques, que destil·len per elaborar olis essencials, hidrolats, olis vegetals, olis de massate, emulsions, etc., essent una empresa amb un notable prestigui en el sector de la cosmètica ecocertificada.

Van començar el 1989 quan es van inscriure a Nature & Progès (França) per poder certificar en ecològic els olis essencials que produïen a partir de planta silvestre. L’any 2001 van iniciar el cultiu de plantes aromàtiques destinades a la destil·lació i van posar en marxa un laboratori on es duu a terme l’envasat i l’elaboració de productes per a ús alimentari i cosmètic.

La seva finca es troba a la cara nord de Sierra Nevada (Tocón de Quéntar, Granada), a alta muntanya, amb condicions climàtiques molt extremes. Actualment Labiatae compagina la posada en marxa de noves finques agrícoles amb el desenvolupament de nous productes cosmètics, certificat amb Ecovalia.

En els darrers 10 anys l’empresa ha constatat un major coneixement i valoració del consum ecològic per part dels seus clients, que cada cop més volen informació sobre la qualitat de les matèries primeres, el seu origen, com s’ha dut a terme la manipulació, etc.

Font: Cosmética ecológica / Labiatae. Durante la crisis sanitaria la venta online ha aumentado considerablemente. Vidasana 19/07/2020

(Visited 152 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *