RECURSOS: catàleg de varietats comercials de plantes medicinals

Ja es pot consultar el catàleg on-line de varietats comercials de plantes aromàtiques i medicinals.

El Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals (GPAM) del Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) ha creat un directori que recull principalment varietats orientades a la producció industrial (no les ornamentals) de 196 espècies de PAM.  Aquestes provenen de nou cases de llavors comercials i cinc instituts de recerca (principalment europeus) que treballen en la selecció i millora de PAM.

És una eina per a productors, però també per a viveristes que vulguin ampliar la seva oferta comercial més enllà de les varietats estrictament ornamentals i que estiguin disposats a produir un gran volum de planta per a subministrar a produccions a escala industrial.

El catàleg facilita a les persones productores de PAM poder escollir aquelles varietats que millor s’adaptin a les seves condicions edafoclimàtiques, a les seves línies de producció i que responguin a les exigències de qualitat marcades pels sectors industrials utilitzadors.

Aquest directori s’anirà actualitzant i ampliant a mida que hi hagi novetats.

Per més informació: Roser Cristóbal Cabau, roser.cristobal@ctfc.es

Accés al catàleg de varietat PAM

2019-2020. Catàleg sobre material vegetal d’espècies aromàtico-medicinals amb valor industrial. Finançat per: Activitat de demostració (operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de Desenvolupament Rural de Catalunya 2014-2020. Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació).

(Visited 360 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *