SORTIDA: vacances a la Provença tot coneixent el món de la lavanda

Immersió al món de la Lavanda

Dates: 1er taller Del 2 al 5, 2on taller del 7 al 10, 3er taller del 12 al 15 de juliol 2016

Lloc: Sault en Provence (França).

Contingut: L’objectiu del curs és conèixer el cultiu i els usos de les diferents espècies de lavandes. El curs s’imparteix a Sault , un petit poble de la Provença considerat la capital de la lavanda, a on des de fa un centenar d’anys els pagesos es dediquen al cultiu de la lavanda.

Programa:

  • 1r dia: introducció teòrica sobre la lavanda i amb la visita als  camps per aprendre a distingir les diferents espècies de lavanda i conèixer les seves característiques.
  • 2on dia: al matí, visita a una família de pagesos per mostrar tot el cicle del cultiu, la recol·lecció i l’assecatge de la lavanda. A la tarda, al taller, d’elaboració de diferents treballs decoratius amb les plantes recol·lectades.
  • 3r dia: al matí, visita a una destil·leria per veure com s’obtenen els olis essencials. A la tarda, estudi dels usos medicinals i culinaris de les diferents lavandes i elaboració de preparats ( olis, ungüents, licors…).
  • 4rt dia: al matí,  realització de diferents preparats cosmètics: cremes, xampú, colònia, perfum….

Preu: 540 € (No inclou el viatge).

L’allotjament és en una antiga casa noble del segle XVIII situada a les afores del poble. Tots els àpats son  cuinats i servits per en Pol, un cuiner de la regió que ens descobrirà la cuina i els vins del país.

Més informació

(Visited 133 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *