SORTIDA: viatge al Marroc per conèixer l’argan

      No hi ha comentaris a SORTIDA: viatge al Marroc per conèixer l’argan

Usos medicinals i culinaris de l’oli d’argània

Dates: del dissabte 27 de febrer al dissabte 5 de març de 2016

Lloc: Regió d’Essaouira (Marroc)

Contingut: L’objectiu del curs és conèixer com s’elabora l’oli d’argan i aprendre els usos medicinals, cosmètics i culinaris d’aquest oli que només es produeix al Marroc. El curs s’imparteix a la regió d’Essaouira,  a  la zona atlàntica del sud del Marroc a on creix l’arbre de l’argan.  Diverses famílies berbers ensenyaran els diferents processos per obtenir l’oli per cuinar o per cosmètica. Es faran excursions per conèixer els boscos d’argan, els petits pobles i les platges. S’elaboraran diversos productes de cosmètica amb l’oli d’argan .

Programa:

  • Arribada a Marràqueix el dissabte 27 de febrer a les 18:40 hores. A l’aeroport un minibus, amb el xofer i el  guia, ens porta a Essaouira. L’allotjament és a Sidi Kaouki, en un petit hotel situat davant del mar i al costat dels boscos d’argània.
  • El diumenge 28 de febrer una família ensenya com es fa tradicionalment l’oli d’argània comestible i l’amlou, es menja a casa seva i  a la tarda es visita la ciutat d’ Essaouira.
  • El dilluns 29 de febrer al matí es visita la ciutat d’Essaouira i a la tarda coneixem el procés industrial d’obtenció de l’oli d’argània.
  • El dimarts 1 de març es camina tot el dia a través dels boscos d’argània acompanyats de 2 camells.
  • El dimecres 2 de març al matí es fa un taller per elaborar diferents productes de cosmètica amb l’oli d’argan i a la tarda es visiten diferents poblets de pescadors com Inssoune  i Tafedna.
  • El dijous 3 de març  després de dinar es marxa cap a Marràqueix, i es para per visitar cooperatives d’oli d’argània.
  • El divendres 4 i el dissabte 5 de març es visita Marràqueix. Es torna amb  el vol que surt de Marràqueix el dissabte a les 19:05 hores.

Preu: 730 €
Inclou: taller, guia, cotxe, xofer, allotjament i àpats.
No inclou: Vol i àpats a la ciutat de Marràqueix.
Preu aproximat vol anada i tornada:100 € amb Ryanair. Sortida des de Girona

Contacte: Carme Bosch, Tel.972 461 334 –  666 727 404 info@carmebosch.cat

Més informació

(Visited 148 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *