9è mercat de les espècies “La menta”
Data: 8 de juny 2019
Lloc: Argençola (Anoia, Barcelona)
Contingut:
- Parades del mercat
- Exposició “Sabor a menta”
- Mostra “Aromes i remeis”
- Ambientació aromàtica
Activitats:
- Trobada de Flora Catalana
- Sortida de reconeixement de flora.
- Jornada tècnica “Botànica a la cuina. Espècies, herbes i flors”
- Plantada de plantes aromàtiques al poble
- Tasts: menta i productes derivats, herbes silvestres comestibles
- Jocs i dibuixos
- Tallers: Elaboració d’encurtits / Encens amb plantes silvestres / Mandales de menta / Xocolata de menta i fruites
- Presentació de llibres: La Farigola. Propietats receptes i tradicions / El cànem, la planta dels mils usos.
- L’alquímia de les espècies: Desti·lació de menta / Gastronomia amb menta: gaspatxo, tabbouleh, xarop, te, gelea, etc. / cosmètica, tintures, etc.
- Activitats a les parades: taller de cultiu de menta, cristal·lització de fulles de menta, preparació de bossetes d’infusió amb mentes, té marroquí amb mentes, matxa amb mentes, neteges exfoliants facials, salsa grega tzatziki, galetes de gingebre i menta, beguda de flors i menta…
- Menjar, Música i molt més
Parades del Mercat de les espècies
(Visited 187 times, 1 visits today)
Pingback: JORNADA: menta a la cuina – InfoPAM