CURS: Emprendre amb plantes aromàtiques i medicinals a Osca

Emprendimiento con plantas aromáticas y medicinales

Producció i idees de negocis amb PAM

Dates: 8 de març 2025

Lloc: presencial a CIET Graus Partida, Fabardo, 22430 Graus (Osca)

  • 9:30 – 11:00 h. Aspectes específics de cultiu: irrigació/fertilització/maquinària. Roser Cristóbal, tècnica del Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals (GPAM) del CTFC
  • 11:30 – 13:00 h. Aspectes específics de transformació: assecat/destil·lació/extracció. Eva Moré, tècnica del Grup de Plantes Aromàtiques i Medicinals (GPAM) del CTFC.
  • 13:00 – 13:45 h. Circuits comercials. Eva Moré, GPAM-CTFC

Dinar opcional

  • 16:00 – 18:00 h. Planteja la teva idea i repassa els diferents aspectes fins posar-la en marxa. Utilització d’una eina de presa de decisió (motor de càlcul) per a plantejar l’estudi econòmic del teu projecte i obtenir un balanç orientatiu. Roser Cristóbal, GPAM-CTFC.
  • 18:00 – 19:00 h. Posada en comú d’iniciatives i d’anàlisi conjunta. Eva Moré, GPAM-CTFC.

Reptes reglamentaris per proveir matèries primeres i elaborar productes a base de PAM

Dates: 14 i 20 de març 2025

Lloc: En línia.

14/03/2025

  • 15:00-16:30 h. Producció de matèries primeres destinades a cosmètica, legislació. Núria Gavaldà, Nuria Gavaldà, màster en indústria cosmètica, experta universitària en expedient d’informació i avaluació de la seguretat de productes cosmètics

20/03/2025

  • 15:00-16:30 h. Elaboració de productes fitoteràpics (complements alimentaris), legislació. Astrid Van Ginkel, llicenciada en farmàcia i màster en biologia, directora de Fitomón.
  • 17:00-18:30 h. Elaboració de productes finals alimentaris a base de PAM, legislació. Marta Quintana, llicenciada en dret, advocada especialitzada en dret alimentari.

Organitza: Diputación de Huesca

Col·labora: Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC)

Financia: Ministerio para la Transición Ecológica y el Reto Demográfico.

Informació i inscripcions

(Visited 55 times, 1 visits today)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *